Skip to main content

In de video onderaan leg ik uit wat de voordelen zijn van videomarketing. De cijfers zijn algemeen, maar gelden uiteraard ook voor de autobranche waar nog veel te winnen valt als het gaat om de verbinding zoeken met je klanten. Want dat gaat het uiteindelijk om!

Die verbinding zoeken door te laten zien wie je bent, wat je doet en wat je klanten eraan hebben is voor mij nu ook de rode draad in mijn aanbod richting autobedrijven.

Wat begon als een idee om auto’s te filmen en online te zetten op YouTube is uitgebreid met de ambitie om ook het bedrijf áchter die auto’s te laten zien.

Door korte interviews met personeelsleden en management op te nemen, maar ook door klanten aan het woord te laten. Klantenreviewsites hebben te maken met nepreviews waar hun betrouwbaarheid, en dus ook de betrouwbaarheid van het autobedrijf, onder lijdt.

Door échte mensen aan het woord te laten en échte klanten te vragen waarom zij voor jouw autobedrijf hebben gekozen profileer je jezelf als een open organisatie. Je geeft een kijkje in de keuken, potentiële autokopers zien met wie ze te maken hebben en kiezen voor jouw bedrijf.

Uitproberen? Stap eens uit je comfortzone! Spice je website op met regelmatige video’s van je bedrijf. Zelf maken hoeft niet, ik kom bij je langs en met mijn journalistieke ervaring doe ik ter plekke korte interviews met salesmedewerkers, monteurs, management en klanten. Alles in overleg natuurlijk en altijd met goedkeuring van de betrokkenen.